Продукти

Закачалки

Закачалки
Компанията Маинети е основана през 1961 г. от братята Маинети, а днес е световно известен производител на изключителни закачалки за конфекция.
 
От първата произведена закачалка до съвременните изтънчени продукти, компанията непрекъснато се развива с ненадминато темпо.
 
След присъединяването си към мултинационална компания през 1974 г., днешната организация “ Mainetti Hanger Group “ е построила фабрики на почти всеки континент, радвайки се на водеща позиция в световен мащаб.
 
Компаниите от групата произвеждат и разпространяват по целия свят голямо разнообразие от закачалки, пломби, калъфи за костюми, различни аксесоари и специални картонени опаковки за транспортиране и излагане на окачени дрехи, осигурявайки възможно най-голям избор от възможности за окачване и показване.
 
В допълнение, има и различни начини, на които няма аналози в бранша, за поставяне на  вашето лого върху нашите продукти.
 
От месец ноември 2002 г. фирма Деси Трейдинг е официален представител на Маинети груп и предлага на българския пазар богато разнообразие от стандартни и транспортни до луксозни модели закачалки.


Търсене на продукт
 
http://www.mainetti.com/en/product/search.asp
Маинети брошури 5 Mb (pdf) свали