Актуално и Полезно

Лесно, бързо и красиво или как прикрепваме етикет към дрехата

26Feb
 Лесно, бързо и красиво или как прикрепваме етикет към дрехата
Съществуват много и най-различни начини по които може да се прикачи етикета към дадено изделие, така че то да привлече вниманието на клиента. С помощта на тази статия ще се опитаме да ви представим няколко начина, като започнем от стандартните и познатите ви и стигнем до някои по-нестандартни и оригинални решения. Най-масово практикуван метод за прикрепване на етикета към дрехата е с помощта на стрелички, които могат да бъдат в най-различни цветове и дължини.

Стреличките за прикачване на етикети са бърз, безопасен и евтин метод за поставяне на ценови и марков етикет към изделието.

Видовете стрелички са: стандартни, фини (за по-деликатни материи), стрелички във формата на кука (за чорапи, ръкавици, шапки), стрелички за микрофин пистолет за временно закрепване при ензимно пране, стрелички на шнурче- тип пломба; стрелички за ръчно поставяне - предлагат се в няколко размера за по-малки предприятия.

За прикачването на стреличките към дрехите се използват специални пистолети, които са съобразени с вида на стреличките и спомагат за по-бърза работа и намаляване на персонала.
 
Като варианти за прикрепването на етикета към изделието могат да бъдат приложени както стандартните пластмасови стрелички, така и нови продукти като пломби, безопасни игли, ленти, синджири и др.

Пломбите могат да бъдат най-различни размери и форми, като е възможна и персонализация при желание от клиента.
 
Друг познат метод е използването на безопасни игли през декоративен шнур, като се предлагат такива с най-различни форми, размери и цветове на металните покрития в зависимост от изискванията на клиента.

Малко по-нетрадиционни методи за прикачване на етикети, но набиращи все по-голяма популярност са различните декоративни ленти, като органза, сатен, грос грейн и много други видове. Тези ленти се предлагат в голямо разнообразие от цветове, като всеки един клиент може да ги съчетае с цвета на своето изделие и да му придаде луксозен и модерен вид. Някои от тези ленти позволяват върху тях да бъде изписана марката на фирмата и по този начин да се придобие още по-луксозен вид на изделието.

С най-голямо удоволствие ще ви предложим всяко едно решение удовлетворяващо нуждите и изискванията ви.
 
Екип на ДЕСИ ТРЕЙДИНГ ЕООД