Актуално и Полезно

МАИНЕТТИ – Една закачалка- Един разход

18Dec
МАИНЕТТИ – Една закачалка- Един разход
Маинетти са основоположници на специфична програма за закачалки, наречена още “Изделие върху закачалка” (GOH), което е номинирано и използвано от много вериги магазини и ритейлъри.

Водещият принцип на програмата “Изделие върху закачалка” е да осигури на ритейлърите платформа за оптимизиране на транспортните и дистрибуционни разходи, максимизиране на възможностите за продажба чрез презентиране на изделията по най-атрактивният начин.

Програмата GOH на Маинетти помага клиентите да намалят разходите, като една и съща закачалка се използва за транспортиране на изделието и за излагането му в магазина, няма нужда да се купува допълнителна закачалка за магазина.

Тази специфична програма подобрява представянето в магазина, тъй като по този начин всяко изделие е изложено на подходящият модел закачалка по всяко време.

Благодарение на това, че изделията се доставят  в магазините на закачалка, която се използва и за излагане на изделието, няма нужда от поддържането на наличностти от закачалки в магазина и по този начин не е необходимо допълнително складово пространство.

Клиентската удовлетвореност се повишава, защото GOH програмата освобождава персонала от необходимостта стоката да се прехвърля от една закачалка на друга и по този начин му позволява да се концентрира върху продажбата на изделията, вместо да приготвя изделията за продажба.
Всички закачалки Маинетти осигуряват най-високите стандарти и се представят ефективно във всяка дистрибуционна система.

За да се подпомогнaт клиентските програми, много от продуктите на Маинетти се произвеждат навсякде по света.

Нашият високотрениран екип осигурява напътствия и подкрепа на клиентите при избора на закачалка, която най-добре да отговаря на нуждите му.

Специфичната прогарама на Маинетти означава, една закачалка- един разход!