Актуално и Полезно

Метални аксесоари

27Feb
Метални аксесоари
Всеки уникален детайл от метални копчета, ривети, рапиди, капси, катарами и др. придава лукс, стил и елегантност на всяко изделие в модния бранш.
 
Избора ни на доставчици с иновативна, развиваща се и перфекционистка политика е водещо правило. 

Металните аксесоари са се превърнали в основен елемент в шивашката промишленост и са крайно необходими за разработването на модни продукти. Те добавят блясък и изтънченост, визуален интерес и ново модерно излъчване на облеклото.

Променящите се стандарти за качество,  дизайн, модерни цветове и покрития на повърхностите, отличават металните аксесоари, които предлагаме. Стремежът ни е да удовлетворим нарастващите и променящите се желания на нашите клиенти.
 
Разнообразието от цветове и вариации на повърхностите, дизайна от висшата мода и индивидуалните проекти осигуряват перфектно изпълнение на изискванията на клиентите.
За нас металният аксесоар не е просто сбор от съставните му части, а шикозен щрих към цялостната визия на изделието.
 
Ние предлагаме брандиране (брандиране на аксесоарите с лого или фирмен знак) и сезонно актуализиране на аксесоарите. Широките вариации в цветове, дизайн и метални покрития предлагат проектни варианти, които са винаги нови.

Нашите капси могат да бъдат персонализирани по Ваше желание. Изберете размер. Може да бъдат в цвят по пантон или да бъдат оцветени в над 100 метални цвята. Логото Ви може да е на всяка капса.

Рапидите могат да бъдат в стандартни форми (изпъкнали, вдлъбнати и плоски) или в необичайни форми с Ваш дизайн. Вие избирате формата, размера, цвета и дизайна. Към рапидите предлагаме къси и дълги нитове в зависимост от дебелината на плата, на който ще се поставят.

Всички метални артикули са никел фри, не оцветяват облеклата, издържат на пране при висока температура без да променят цвета си и имат необходимите сертификати за качество.
 
Разработваме проекти и мостри по желание на клиента.

Всеки артикул  се произвежда специално за вас. Можете да персонализирате:
- размер - от най-малките до най-големите
- форма - зависи от Вашите желания и въображение
- цвят - по пантон или мостра
- дизайн - сложете логото си навсякъде
- материал  - цинк, месинг и др.

ДЕСИ ТРЕЙДИНГ предлага тези аксесоари, които изглеждат прекрасно, но не изключват функционалността си.