Продукти

Резервни части и приспособления

Резервни части и приспособления
- шевни игли
- совалки, калери
- крачета за шевни машини, фунии, подгъвачи, плетачи, грайфери
- гатер, серво и дискови ножове
- банцингови ленти
- ножици
- креди, молив-креди, изчезващи маркери
- сантиметри
- обувки за ютии