Актуално и Полезно

Златен хром: Елегантност и лукс в закачалките

28Jun
Златен хром: Елегантност и лукс в закачалките

И още как да запазим търговския вид на облеклата

Като  производител от световна класа на закачалки за конфекция, MAINETTI работи в партньорство с клиентите си, за да им осигури продукти, които не само улесняват и подобряват процеса на продажба, но и играят важна роля в контрола на фирмените разходи. 
Закачалките MAINETTI са създадени с желанието да посрещнат конкретни предизвикателства при продажбата на дребно. Всеки продукт за всяка пазарна ниша и сегмент притежава уникални характеристики и MAINETTI намира тези фактори, за да създаде закачалка, която да е изключително подходяща за всяко предложение за продажба на дребно.

Част от предизвикателството е да се разработи решение за намаляване на обработката при доставката на конфекцията в насипно състояние до продажбата в перфектно състояние - да изглежда безупречно и привлекателно, както в момента когато е напуснала фабриката.

Как се постига това? Пътят до успеха включва щателно изследване и разработка, за да е сигурно че закачалката ще стане част от маркетинговият микс, превъзходни дизайнерски умения, местоположение на закачалките в близост до производителите на облекла.

Дизайнерите на MAINETTI са постигнали много добри познания и опит във всеки един аспект от производствената технология и употреба на закачалките за конфекция. Този безценен ресурс  дава иновативни решения обхващащи спектър от фактори, включващи стил и представяне, принос към маркетинга, функционалност и екологичност.

Ключът към получаване на подходящият дизайн е в изграждането на партньорство със клиентите, така че дизайнерския екип да разбере нуждите и желанията. Чрез такова близко сътрудничество, MAINETTI ежедневно доставя високо- качествени решения за истинският свят, за всекидневните бизнес проблеми. За дизайнерите на MAINETTI  това изпитание никога не приключва.
И въпреки че модата се мени, един аспект от MAINETTI остава непроменен - търсене на идеалното решение за закачалки. 

Представяме ви едно такова решение на закачалки- иновативно хромирано покритие с чудесен избор на цветове - CROMOTHERAPY.

 
Източник: Деси Трейдинг ЕООД-представител на MAINETTI Group за България