Актуално и Полезно

НОВИ КОЛЕКЦИИ ЦИПОВЕ

07Nov
Нови колекции ципове
1. Светлоотразителни ципове 
Светлоотразителните ципове се използват за работно облекло, туристическа екипировка, чанти и раници, връхни и спортни облекла.

2. Скрити ципове с тъкана ципова лента 
Здравината на тъканата ципова лента позволява да се използват за по-тежки платове. Приложението им е основно за дамски рокли и поли, стоят отлично на декоративни възглавници и пликове за завивки.
 
3. Водонепромокаеми ципове с покритие мат и гланц 
Свойството им водонепропускливост ги прави най-добрият избор за туристическа и спортна екипировка, чанти и раници, връхни и спортни облекла, палта и анораци.
Покритието на циповете може да бъде мат или гланц.
  
4. Ципове с принт 
Тази колекция ни предоставя възможност да се брандира ципа с лого или фирмен знак, което прави изделието уникално, стилно и модерно. Индивидуалните мотиви за принтиране могат да бъдат текст или лого. Подходящи ципове за брандиране са N3, N5 спирални и  N3, N5 реверсивни спирални ципове.
Циповете с принт се използват предимно за младежко облекло.
  
5. Ляти ципове с квадратни зъби 
Квадратните зъби на циповете от тази колекция са напълно симетрични и интересни за нови и модерни дизайнерски решения. Лятите ципове се характеризират със свойствата си устойчивост, здравина и гъвкавост. Предимно се използват за горно облекло, по-тежки дрехи, чанти и туристическо оборудване.
  
6. Реверсивни ципове 
Реверсивните ципове са спирални ципове, на които спиралата е отзад. Те изглеждат като скрити ципове и се използват предимно за връхни и спортни облекла с по-изчистен и завършен дизайн. Също така са подходящи за сакове и раници.
  
7. Метални ципове М1 и М2
Представяме Ви новите метални ципове с по-малка ширина на зъбите за дамска лека конфекция. Ширината на зъбите на металните ципове М1 е 3,30мм, а на М2 е 3,75мм. Металните ципове М1 са неделими, а металните ципове М2 са делими и неделими. Те стоят  много елегантно, шикозно и изтънчено на дрехата.